Την... είπε στον Σιμεόνε ο Κουρτουά: «Έχω βαρεθεί με την θυματοποίηση και την κλάψα»

Την... είπε στον Σιμεόνε ο Κουρτουά: «Έχω βαρεθεί με την θυματοποίηση και την κλάψα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Ατλέτικο, εμφανίστηκε έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονο ήταν το παρασκήνιο του μαδριλένικου ντέρμπι που βρήκε νικήτρια την Ρεάλ στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Τιμπό Κουρτουά να απαντά στις δηλώσεις του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο προπονητής της Ατλέτικο, εμφανίστηκε έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου για την ακυρωμένη εκτέλεση πέναλτι του Χουλιάν Άλβαρες και ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ σήκωσε το… γάντι και απάντησε, κατηγορώντας τον Αργεντινό τεχνικό για… θυματοποίηση.

«Τα λόγια του Σιμεόνε ότι ήταν άδικο να ακυρωθεί το πέναλτι του Χουλιάν Αλβάρεθ; Νομίζω ότι η UEFA το βλέπει ξεκάθαρα. Έχω κουραστεί από αυτή τη θυματοποίηση, από το να κλαίω πάντα για τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουρτουά.

 

Πάνος Λούπος: Τα διδάγματα από την Εθνική και η στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X