Χωρίς VAR το Καλαμάτα-Κηφισια - Απέρριψε το αίτημα η ΚΕΔ

Χωρίς VAR το Καλαμάτα-Κηφισια - Απέρριψε το αίτημα η ΚΕΔ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Κηφισιά κατέθεσε επίσημο αίτημα για παρουσία VAR στο ντέρμπι του β’ γύρου των πλέι οφ με την Καλαμάτα, αλλά δεν έγινε δεκτό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων αιτήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να υπάρξει VAR στον αγώνα με την Καλαμάτα που πιθανότατα θα κρίνει και την άνοδο στη Super League, αναφέροντας μάλιστα ότι προτίθεται η ίδια να καλύψει τα έξοδα.

Η ΚΕΔ πάντως δεν έκανε δεκτό το αίτημά της, ενώ φέρεται να μην το ήθελε και η γηπεδούχος ομάδας κι έτσι ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί δίχως VAR, όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα στο Ζηρίνειο, με το ματς να λήγει ισόπαλο (0-0).

ΑΕΚ Q&A LIVE με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X