
Χθες ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Πολ Πογκμπά
Ο Γάλλος μέσος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων επειδή βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη το Σεπτέμβριο του 2023. Το διεθνές δικαστήριο (CAS) μείωσε όμως την τιμωρία στους 18 μήνες και αυτή ολοκληρώθηκε χθες.
Ο 31χρονος σταρ και η Γιουβέντους έλυσαν το μεταξύ τους συμβόλαιο στις 15 Νοεμβρίου, μια αποχώρηση που τέθηκε σε ισχύ δύο εβδομάδες αργότερα. Ο Γάλλος είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν ήθελαν να συνεχίσουν μετά το σκάνδαλο αυτό.
Τώρα το MLS ή η Σαουδική Αραβία είναι μεταξύ των πιο πιθανών προορισμών του. Ο Πογκμπά έχει σπίτι στις ΗΠΑ και πριν από ένα μήνα συναντήθηκε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ιδιοκτήτη της Ιντερ Μαϊάμι.
Η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε επίσης να είναι ιδανικός προορισμός για τον Γάλλο, που θα εκπλήρωνε τις οικονομικές του φιλοδοξίες, παρόλο που η διοργάνωση ολοκληρώνεται σε δύο μήνες.
Υπήρχαν φήμες για την άφιξή του λόγω της φιλίας του με τον Μπενζεμά και της πιθανής ένταξής του στην Αλ Ιτιχάντ. Ολο αυτό το διάστημα ο 31χρονος μέσος έκανε ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ δεν είχε συμμετοχή στο έπος της Εθνικής στην Σκωτία!
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Υπάρχει νέα παράγκα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έφαγε… πιστολιές και είναι στο -7» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε η διακοπή, μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επωφελήθηκαν» (VIDEO)
- Το υπό εξέταση πλάνο του Αλμέιδα και η ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις επιστροφές



Σπάθας: Επανεξελέγη… πανηγυρικά στην ΕΠΣ Πειραιά – «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…»

Αδελφός Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση – Είναι ταμπού να τιμωρούμε αστυνομικούς;»

Στην… πίεση το Open: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τα οικονομικά του καναλιού

Αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για την υπόθεση της δολοφονίας Κατσούρη!

Γιδόπουλος: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι άρρωστη, πρέπει να γίνει μία γροθιά»