
Αίσιο τέλος στο «σίριαλ» του νέου συμβολαίου έβαλε ο Τζόσουα Κίμιχ, επιβεβαιώνοντας πως θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Μπάγερν
Αρχικά η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου είχε αποφασίσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά στη συνέχεια απέσυρε την πρόταση της για νέο συμβόλαιο και στο τέλος της σεζόν ο 29χρονος Γερμανός διεθνής μέσος ετοιμαζόταν να φύγει από το «Αλιάντς Αρίνα», έχοντας επίσημη πρόταση στα χέρια του από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Κίμιχ τον Ιανουάριο ήταν ξανά σ’ επαφές με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Η απόφαση του τεχνικού διευθυντή των Βαυαρών, Μαξ Εμπερλ, ν’ αποσύρει την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, ανακλήθηκε και η διοίκηση πρότεινε στον αρχηγό της νέο τετραετές συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές στα δέκα εκατ. ευρώ.
Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από τον διεθνή άσο και σήμερα ή αύριο αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά το χθεσινό ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν για το Champions League: «Ολα καλά, τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο» δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Η νέα συμφωνία θα έχει διάρκεια έως το 2029, τα απαραίτητα έγγραφα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν πλέον υπογραφεί και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Bild», η ανακοίνωση είναι το μοναδικό που απομένει. Ο Κίμιχ έχει ήδη συμπληρώσει δέκα χρόνια με τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου και συνεχίζει…
Ο 30χρονος άσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπάγερν το 2015 από τη Λειψία και από τότε έχει 428 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης το 2020.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ δεν είχε συμμετοχή στο έπος της Εθνικής στην Σκωτία!
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Υπάρχει νέα παράγκα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έφαγε… πιστολιές και είναι στο -7» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε η διακοπή, μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επωφελήθηκαν» (VIDEO)
- Το υπό εξέταση πλάνο του Αλμέιδα και η ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις επιστροφές



Σπάθας: Επανεξελέγη… πανηγυρικά στην ΕΠΣ Πειραιά – «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…»

Αδελφός Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση – Είναι ταμπού να τιμωρούμε αστυνομικούς;»

Στην… πίεση το Open: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τα οικονομικά του καναλιού

Αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για την υπόθεση της δολοφονίας Κατσούρη!

Γιδόπουλος: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι άρρωστη, πρέπει να γίνει μία γροθιά»