Παίκτες της Παναχαϊκής: «Δυσκολευόμαστε να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις βασικές μας ανάγκες»

Παίκτες της Παναχαϊκής: «Δυσκολευόμαστε να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις βασικές μας ανάγκες»
Photo Credits: INTIME

Δυσκολίες διαβίωσης αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, οι οποίοι είναι έως και έξι μήνες απλήρωτοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις απίστευτες καταστάσεις που ζουν στην Παναχαϊκή φέτος καταγγέλουν οι ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Μέσω του ΠΣΑΠΠ γνωστοποίησαν τα όσα αντιμετωπίζουν με στόχο να αλλάξει η κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, 11 Μαρτίου 2025, εμείς οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε μέσω ανακοίνωσής μας στις πρόσφατες εξελίξεις στην ομάδα.

Τον Ιανουάριο οι ποδοσφαιριστές που αποφασίσαμε να μείνουνε στην ομάδα ήρθαμε σε συμφωνία με τον Πέτρο Σταθάκη, με την προϋπόθεση να λάβουμε σε δύο δόσεις ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που μας οφείλονταν μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο.

Η πρώτη δόση έπρεπε να μας καταβληθεί την ημέρα που συμφωνήσαμε και η δεύτερη όταν η ομάδα θα λάμβανε το ποσό της επιχορήγησης του στοιχήματος.

Πολλοί από εμάς δεν έλαβαν ούτε την πρώτη, ενώ σε άλλους καταβλήθηκαν λιγότερα χρήματα από αυτά που συμφωνήθηκαν, με αποτέλεσμα να είμαστε έως και 6 μήνες απλήρωτοι.

Παρόλα αυτά παραμείναμε στην ομάδα ώστε να μην αντιμετωπίσει κυρώσεις στο πρωτάθλημα.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαμε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο συμφωνήσαμε να λάβουμε προκαταβολές και μέρος των χρημάτων μας από την επιχορήγηση του στοιχήματος.

Την Τρίτη 4 Μαρτίου εμφανίστηκαν στα ταμεία της ομάδας τα χρήματα από την επιχορήγηση του στοιχήματος, όμως έκτοτε και έως σήμερα δεν έχουμε λάβει ούτε ένα ευρώ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ουδεμία σχετική ενημέρωση προς εμάς.

Λόγω των άνωθεν πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε ακόμη και στις βασικές μας ανάγκες, κάτι που όμως δεν συγκινεί ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της κατάστασης.

Είναι ντροπή μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή να βρίσκεται σε αυτή το σημείο.

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X