Έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην δεύτερη σερί ανατροπή η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Αναγέννηση Βύρωνα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1099979Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο χάρη στην εμπειρία και την ποιότητα των παικτών της κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει με άνεση στη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα. Οι “κιτρινόμαυροι”, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο πρώτο μισό της χθεσινής αναμέτρησης, ωστόσο έχουν αρκετά… ελαφρυντικά.

Στο κλειστό του Βύρωνα η Ένωση παρατάχθηκε με αρκετές σημαντικές απουσίες και αρχικά έδειξε επηρεασμένη από την διακοπή που είχε υπάρξει στο πρωτάθλημα (λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας), δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο ημίχρονο. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και απέναντι στην ομάδα της Βέροιας την περασμένη αγωνιστική στην Κυψέλη, όπου οι “κιτρινόμαυροι” έπαιζαν και πάλι με απουσίες μόλις τρεις ημέρες μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Διομήδη Άργους. Έτσι, ο Φίλιππος είχε καταφέρει να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 14-15 αλλά και πάλι οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη πατώντας “γκάζι” στην επανάληψη είχαν πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ, λοιπόν, έκανε την δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να δείχνει χαρακτήρα ακόμα και όταν τα πράγματα δεν κυλούν ευνοϊκά από την αρχή για εκείνη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X