Η πρώτη εμπειρία σε ελληνικό ντέρμπι της οικογένειας Φερνάντεθ

Η πρώτη εμπειρία σε ελληνικό ντέρμπι της οικογένειας Φερνάντεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Fernandez φερνάντεζΌταν η κόρη τους είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στην Αθήνα αλλά δεν είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν να αγωνίζεται αφού το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα συνέπεσε με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα.

Όμως ο Μανουέλ Φερνάντεθ Ναρβάρεθ και η σύζυγος του Μανόλι Κόντε Λόρα στη δεύτερη θητεία της Μαρίσα Φερνάντεθ στην πατρίδα μας, πέρα από το να ζήσουν εκ νέου την εμπειρία του ορθόδοξου Πάσχα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και την ατμόσφαιρα ενός ελληνικού ντέρμπι δηλώνοντας, ενθουσιασμένοι μετά το τέλος του πρώτου τελικού.

«Είχαμε ακούσει πολλά, αλλά αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νίκησε η ΑΕΚ κι ελπίζουμε η Μαρίσα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι», είπε η κυρία Φερνάντεθ με την κόρη της να επιβεβαιώνει ότι «οι γονείς μου ένιωσαν τεράστια έκπληξη με την ατμόσφαιρα, αφού δεν είχαν ζήσει ξανά κάτι ανάλογο σε αγώνα βόλεϊ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X