Δείτε Live μέσω WEB TV τη συνέντευξη Tύπου του Δέλλα μετά το τέλος του ματς

Δέλλας: «Άλλα ζήτησα εγώ, άλλα έκαναν οι παίκτες μου μέσα στο παιχνίδι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASΜία ακόμα καινοτομία του enwsi.gr για όλους εσάς. Με το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – Αστέρας Βάρης παρακολουθήστε LIVE μέσω WEB TV, όλα όσα θα δηλώσει ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου.

Από την πρώτη στιγμή που το enwsi.gr βρέθηκε στον διαδικτυακό “αέρα”, σας υποσχέθηκε ότι θα ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για τις εξελίξεις σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Στο πλαίσιο αυτό, από την 1η Ιανουαρίου 2013 σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε μέσω WEB RADIO τη ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων της ομάδας. Σήμερα θα υπάρξει μια ακόμα καινοτομία για τη δική σας άμεση ενημέρωση.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς του δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Βάρης, μείνετε στο enwsi.gr και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε LIVE, μέσω WEB TV τη συνέντευξη Τύπου του ΔέλλαΔείτε και ακούστε τον προπονητή του δικεφάλου να σχολιάζει τα όσα θα έχουν προηγηθεί στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X