Κάνοντας πλάκα στον Παναθηναϊκό με ξέσπασμα του Στέλιου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Κάνοντας πλάκα στον Παναθηναϊκό με ξέσπασμα του Στέλιου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για χρόνια, το αυτοκαταστροφικό κλίμα της ΑΕΚ επιχειρούσε να φθείρει τον Στέλιο Μανωλά με βρωμερές φήμες για τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Επειτα από τα τέσσερα πρωταθλήματα, η τάξη αποκαταστάθηκε. Και η πλέον αποστομωτική απάντηση του Στέλιου προς όλους, ήρθε μια μέρα σαν σήμερα του 1997. Η γκολάρα με την οποία άνοιξε το σκορ στο (υποτιθέμενο) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ξέσπασμα του που ακολούθησε αμέσως μετά το τέρμα, ήταν απόλυτα ενδεικτικό της ψυχολογικής του κατάστασης.

Ο Μανωλάς ήταν πάλι εκεί. «Βράχος» στην άμυνα, ιστορικά ο κορυφαίος Ελληνας αμυντικός, παίζοντας μόνο για μια φανέλα σε όλη την καριέρα του, όσα χρήματα και αν δόθηκαν κατά καιρούς. Εκείνο το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια άνοιξε το σκορ για να κάνει περίπατο η ΑΕΚ. Γιατί είναι γεγονός, πως η διαφορά της από τους «πράσινους» ήταν χαώδης και δεν μπορούσε να υπάρξει καμία σύγκριση. Αντίθετα, μάλλον κολακευμένοι πρέπει να ήταν οι «πράσινοι» από τα μόλις τρία γκολ που δέχθηκαν.

Ο Μανωλάς είχε ανοίξει το σκορ με φοβερό μονοκόμματο βολέ στην κίνηση. Στο δεύτερο μέρος, Κωστής και Νικολαϊδης έβαλαν στα δίχτυα όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού (το γκολ τυπικά χρεώθηκε στον πρώτο), ενώ λίγο μετά ο Ντέμης έσκαψε υπέροχα για τον Μπατίστα που με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Βάντσικ. Μια εύκολη νίκη, σε ένα ματς όπου η ΑΕΚ έκανε πλάκα στον Παναθηναϊκό.

manolas2-μανωλας kostis1-κωστης nikolaidis-kostis-νικολαιδης-κωστης manolas3-μανωλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X