Γιακουμή – Τοτσίδου στο enwsi.gr: "Είχαμε πεισμώσει" (VIDEO)

totsidou panigirismosΗ σταθερότητα στην απόδοση της ΑΕΚ είναι το κλειδί για την συνέχεια των τελικών του πρωταθλήματος στην Α1, σύμφωνα με την Σία Τοτσίδου. Η αθλήτρια της Ένωσης που τελείωσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας 13 πόντους, μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την εικόνα της ΑΕΚ και τα στοιχεία που έδειξε, για να καταφέρει να κάνει το 1-0 στις νίκες.

«Κάναμε το πρώτο βήμα. Ήμασταν συγκεντρωμένες στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, για αυτό κερδίσαμε και το παιχνίδι.  Κάναμε μια κοιλιά όντως, στο σετ που πήρε ο Ολυμπιακός, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με μια ισάξια σχεδόν ομάδα που τα λάθη μας τα εκμεταλλεύεται και φτάνει στην κατάκτηση του σετ. Σημαντικό για μας είναι ότι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε αυτά τα νεκρά διαστήματα και φτάνουμε στην νίκη».

Η Τοτσίδου που χρειάστηκε να πάρει περισσότερες επιθέσεις σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, εξήγησε στο enwsi.gr ότι κατά διαστήματα η ομάδα παίζει καλό βόλεϊ, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσει στο μέλλον μεγαλύτερη σταθερότητα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Όπως έχω ξαναπεί , κατά περιόδους παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ.  Αυτό που θέλουμε είναι η σταθερότητα. Τα στοιχεία αυτά που εμφανίζουμε, εμφανίζουμε όλα τα στοιχεία καλά κατά περιόδους, θέλουμε την σταθερότητα για να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

[youtube id=”UJ_xLDvnOYE” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X