Γκιζόγιαννης: «Νίκη με Φιλαθλητικό για να έχουμε στα χέρια μας το αβαντάζ»

Γκιζόγιαννης: «Νίκη με Φιλαθλητικό για να έχουμε στα χέρια μας το αβαντάζ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gizogiannis ΓκιζογιαννηςΗ «Βασίλισσα» αγωνίζεται εκτός έδρας αύριο με τον επικίνδυνο Φιλαθλητικό και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνει «αφεντικό» στην πρώτη θέση της Α2 και να… πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην Α1.

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο Facebook για το ματς του Ζωγράφου τονίζοντας χαρακτηριστικά «Παίζουμε με μία ομάδα που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη στο γήπεδο της. Ο Φιλαθλητικός είναι μια ομάδα ικανή να κάνει ζημιές στον οποιοδήποτε αντίπαλο ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης. Αν την υποτιμήσεις έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, παίζει με πολύ ενέργεια στο παρκέ και άναρχο στυλ, ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Να αντιπαρατάξουμε ενέργεια και μυαλό. Επίσης, ο Φιλαθλητικός καίγεται για βαθμούς για να σωθεί όπως και εμείς θέλουμε τη νίκη για να έχουμε το αβαντάζ της πρώτης θέσης στην βαθμολογία. Ελπίζω να βγάλουμε όλα αυτά στο παρκέ και να βγούμε νικητές από αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X