«Να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kosmos volley ginekonΠροσπάθεια να προστατέψουν την έδρα τους ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 κάνουν στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ . Μάλιστα η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία άπαντες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απόψε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου η ομάδα να μην δώσει δικαίωμα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην συνέχεια των τελικών της Α1.

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως ο αποψινός αγώνας με τον Ολυμπιακό (20:00, κλειστό Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ, θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων.

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα στην έφεση που είχε καταθέσει και η “Ένωση” περιμένει απόψε να έχει την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της, στην πρώτη “μάχη” για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα διατίθενται σήμερα από τις 12 έως τις 4 από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-40) και μετά τις 5 έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος παρακαλείστε να τα προμηθευτείτε όσο νωρίτερα γίνεται από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της.  Η κρισιμότητα της αναμέτρησης επιβάλλει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προστατεύσουμε την ομάδα με την συμπεριφορά μας και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο τμήμα σε αυτή την σημαντική καμπή του πρωταθλήματος.

Να δημιουργήσουμε μια πραγματική γιορτή που θα αποτελέσει και την καλύτερη απάντηση προς όλους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X