Qu’ est – ce que c’ est Sa Pinto?

Στο Παγκρήτιο ο Σα Πίντο με τον Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sa pintoΑυτά είναι που φοβάμαι. Αυτά είναι που με ανησυχούν για το μέλλον και δείχνουν πόσο έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η σκέψη αυτής της ομάδας (ή όσων την εκφράζουν). Θαρρείς και για ορισμένους δεν έχει υπάρξει αυτή η τεράστια αλλαγή στον σύλλογο από το καλοκαίρι. Λες και τη διοίκηση της ασκούν ακόμα κάτι Αδαμίδηδες και Δημητρέλοι, που έχουν ως ταβάνι φιλοδοξιών την αποφυγή του υποβιβασμού. Ετσι, διαβάζω και βλέπω σκέψεις για τον συμπαθή Σα Πίντο.

Ερωτώ και περιμένω κάποια σοβαρή απάντηση: να «φαγωθεί» ο Δέλλας από την ΑΕΚ για να έρθει ποιος; Ο Πορτογάλος με τη μισή καλή σεζόν στον ΟΦΗ; Ενας προπονητής με θητεία δύο ετών, που έχει περάσει ήδη από Πορτογαλία, Σερβία και Ελλάδα; Είναι ο Σα Πίντο το μεγάλο όνομα, ο προπονητής που θα έρθει και θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά; Είναι αυτός που θα δώσει όραμα στον κόσμο, μπορεί να γίνει ο ηγέτης που αναζητά ο πάγκος;

Η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΟΧΙ. Δεν πιστεύω πως τέτοιες μεσοβέζικες λύσεις, τέτοιες προπονητικές επιλογές μπορεί να είναι η λύση για την ΑΕΚ. Η Ενωση χρειάζεται έναν προπονητή που θα γεμίζει τον πάγκο της, θα μπορεί να διαχειριστεί το βάρος των προσδοκιών, να κουμαντάρει τα αποδυτήρια που από τη νέα σεζόν θα γεμίσουν με σημαντικούς παίκτες. Ο Δέλλας έχει την προσωπικότητα, αλλά ακόμα δείχνει πως στερείται εμπειριών. Και εκεί είναι το θέμα που πρέπει να επενδύσει η ΑΕΚ.

Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Εάν η ΑΕΚ δεν συνεχίσει με τον Δέλλα στο τιμόνι, πρέπει να βρει έναν προπονητή μακράς πνοής που θα μπορεί να εμπνεύσει. Όπως ήταν ο Μπάγεβιτς στο παρελθόν, όπως θα μπορούσε να εξελιχθεί ο Τουμπάκοβιτς, όπως ψάχνει εδώ και χρόνια η ΑΕΚ. Κολπάκια και νεωτερισμούς είδαμε πολλά από διάφορους περίεργους Ντουμιτρέσκου και Χιμένεθ που πέρασαν τα περασμένα χρόνια. Τώρα, η επιλογή είναι σημαντική.

Υ.Γ.: Αλήθεια, έχει καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι αυτό το θέμα με την εκκαθάριση;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X