Με τον κόσμο της η ΑΕΚ, για το πρώτο βήμα τίτλου (20:00 LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Με τον κόσμο να δίνει κανονικά το παρών στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά τη δικαίωση της ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ, η Ένωση καλείται να κάνει απόψε (20:00 web radio enwsi.gr) το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Η ώρα της αλήθειας λοιπόν έφτασε. Κοντράρονται οι δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ γυναικών τα τελευταία χρόνια, με έπαθλο την κατάκτηση της κορυφής.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Μανώλης Ρουμελιώτης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και σε ακόμα έναν αγώνα θα παρουσιαστεί με γεμάτο το “οπλοστάσιό” του. “Οδηγός” για την ΑΕΚ είναι το 3-0 της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στις “ερυθρόλευκες”, σε έναν αγώνα που ο κόσμος και οι παίκτριες της Ένωσης έδωσαν τα δικά τους ρεσιτάλ πάθους και νίκης. Όπως πριν από 19 βράδια, έτσι και σήμερα (11/4) οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν να επαναλάβουν το… “έργο” και να μείνουν το αφεντικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X