Δυάδα απο Γιουρόπα Λιγκ

Δυάδα απο Γιουρόπα Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stockerΜέσα στην έδρα της είναι το φαβορί απέναντι στην Βασιλεία, το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και σε αυτό θα ποντάρουμε.

141. Βαλένθια – Βασιλεία

Αν υπάρχει κάποιο στοιχείο που ευνοεί την Βαλένθια απόψε απέναντι στην Βασιλεία, είναι η άσχημη προιστορία που έχει η ελβετική ομάδα απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Συγκεκριμένα μετράει μόλις δύο νίκες σε  13 παιχνίδια. Πάντως το 3-0 με το οποίο κέρδισε στην Ελβετία, είναι σκορ που δύσκολα ανατρέπεται.

Οι δύο ομάδες στο Μεστάγια έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία όταν παίζει απέναντι σε ελβετικές ομάδες. Ενώ οι «νυχτερίδες» είχαν κερδίσει την σημερινή αντίπαλο τους με 6-2 το 2002. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με 4-4-2 έχοντας τους Βάργκας – Αλκασέρ στην επίθεση. Η Βασιλεία αντιμετωπίζει και πάλι σημαντικές απουσίες με κυριότερη του βασικού στόπερ Σούχι, τον ακραίο χαφ Στόκερ, αλλά και τον δεξιό μπακ Ντέγκεν.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.44)

144. Σεβίλλη – Πόρτο

Οι απουσίες που έχει η Πόρτο στο αποψινό ματς, την κάνουν ευάλωτη μέσα στην Ισπανία απέναντι στην Σεβίλλη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Φερνάντο καθώς και ο πρώτος σκόρερ της  Μαρτίνεζ που έχει σημειώσει 26 γκολ σε 44 ματς. Η Σεβίλλη έχει δώσει πέντε σερί ματς στην έδρα της τα οποία ήρθαν 2-3 γκολ. Ενώ μετράει από την αρχή της διοργάνωσης μόλις μια ήττα και αυτή από την Μπέτις, στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόταση: 2-3 γκολ (www.stoiximan.gr 2.05)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X