3.000 Ενωσίτες για πρώιμο γύρο θριάμβου στην Τούμπα (VIDEO)

3.000 Ενωσίτες για πρώιμο γύρο θριάμβου στην Τούμπα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos4-κοσμοςΕκεί που για τους οπαδούς άλλων ομάδων ήταν (και είναι) άβατο, για τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μια υπέροχη εκδρομή. Τα ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχαν τις περισσότερες φορές εντυπωσιακές παρουσίες «κιτρινόμαυρων» πιστών. Οι περισσότεροι έχουν στη μνήμη τη μαγική φιέστα του 1992, όταν περισσότεροι από 6.000 Ενωσίτες πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο και την επόμενη σεζόν, το πέρασμα της ΑΕΚ από την Τούμπα σηματοδότησε μια εντυπωσιακή εκδρομή.

Μια μέρα σαν σήμερα του 1993, μία μόλις εβδομάδα έπειτα από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ φιλοξενούνταν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 3.000 Ενωσίτες έβαψαν «κιτρινόμαυρο» το πέταλο και έθεσαν τις βάσεις για έναν πρώιμο γύρο θριάμβου για το δεύτερο πρωτάθλημα στη σειρά. Βέβαια, η στέψη της Ενωσης σε πρωταθλήτρια καθυστέρησε λίγο, καθώς αν και προηγήθηκε με τον Αλεξανδρή, ένα αυτογκόλ του Παπαδόπουλου και ένα από τον Λαγωνίδη, κόστισαν την ήττα με 2-1.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”w6iz1C492S4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X