Κερδίζει πόντους η παραμονή Τσιρίλο λόγω ηγετικού χαρακτήρα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiriloΟ Μπρούνο Τσιρίλο πείθει όλο και περισσότερο τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα με την εμπειρία και τον ηγετικό του χαρακτήρα.

Ο Ιταλός «άσος», ο οποίος έχει προαναγγείλει ότι θα παρατείνει για έναν επιπλέον χρόνο την καριέρα του πριν …κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία να παραμείνει στην Ένωση. Συζητήσεις έχουν ήδη γίνει με το Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά οριστική συμφωνία δεν έχει προκύψει. Η στάση όμως του Τσιρίλο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν και ασκείται έντονη κριτική για την απόδοση της ομάδας, προσμετρείται στα υπέρ του. Το ενδεχόμενο παραμονής του Ιταλού αμυντικού κερδίζει πλέον όλο και περισσότερους πόντους, αφού με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που συνεχώς εμφανίζει, δίνει σημαντική βοήθεια τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι έχει πάρει την πρωτοβουλία να συζητήσει με ορισμένους συμπαίκτες του,  τους λόγους που δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να δείξει την ανωτερότητά της κόντρα σε σαφώς κατώτερους αντιπάλους. Επίσης όταν πριν λίγο καιρό ο Δέλλας με τον Μπορμπόκη ζήτησαν απ’ τους ποδοσφαιριστές να πουν τη γνώμη τους για την εικόνα της ομάδας, ο πρώτος που πήρε το λόγο, προσπαθώντας να εξηγήσει την κατάσταση ήταν ο Τσιρίλο. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο ηγετικός χαρακτήρας του έμπειρου αμυντικού, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής του, αφού θεωρείται δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν θα είναι απολύτως απαραίτητη η παρουσία έμπειρων παικτών με προσωπικότητα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X