Ο Αλβανός για το «Βριληττός 2014»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanosΤο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» έχει μπει στην τελική του ευθεία . Πρόκειται προπονητικό σεμινάριο με εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη. Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών, έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία προπονητών από το εξωτερικό και την Ελλάδα, οι οποίοι θα διδάξουν σε σεμινάρια. Ενώ θα γίνουν αγώνες με παίκτες μικρών ηλικιών. Το παρών θα δώσουν και τρεις παίκτες της ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλβανός, ο Σαββάς Καρυπίδης και ο Γρηγόρης Σανίκης. Ο πρώτος μίλησε στον novasport fm 94.6 για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τουρνουά για τον ελληνικό αθλητισμό. Είχα την τύχη πέρσι στα Βριλήσσια να παρακολουθήσω από κοντά την οργάνωση του 1ου τουρνουά και πραγματικά είδα μία απίστευτη οργάνωση και πολλούς εθελοντές, έτοιμους να προσφέρουν τα πάντα στους μικρούς αθλητές. Ο ανταγωνισμός με ξένες ομάδες επιπέδου κάνει πολύ καλό στα παιδιά. Το σημαντικότερο όμως που προσφέρει αυτό το τουρνουά είναι η χαρά που δίνει στα παιδιά. Σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό να περνάνε ωραία. Πρόκειται για ένα τουρνουά ιδανικό για να προσεγγίσει γονείς και παιδιά στο χάντμπολ. Εμείς σαν διεθνείς αθλητές θα είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά στην Βέροια για να τους μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στον αθλητισμό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X