
Ο Insider αποκαλύπτει το διπλό παιχνίδι των Σερρών και πόσα επιχειρούν να δημιουργήσουν πριν από το ματς με την ΑΕΚ
Είναι μεγάλο ζήτημα που δεν έχουμε κόσμο στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Ειδικά στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Μια ομάδα που μαζί με τον Βόλο, συμβολίζουν όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γύρω από την Λίγκα και την ΕΠΟ, από τα μέσα της περσινής σεζόν.
Ο Πανσερραϊκός συμβολίζει την ενσωμάτωση ενός ολόκληρου συστήματος της Βόρειας Ελλάδας, σε ένα άλλο σύστημα, με έδρα πιο νότια. Την ενσωμάτωση και εν τέλει την υποταγή του βόρειου συστήματος στο νότιο. Είναι η ομάδα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώνει πέντε τιμωρημένους να εκτίσουν με τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο. Και κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτή την οργανωμένη αλλοίωση του πρωταθλήματος που έχει θεσπιστεί με το δικαίωμα επιλογής.
Αλλαξαν τα πράγματα
Συμβολίζει την ενσωμάτωση και την υποταγή του ενός συστήματος στο άλλο η ομάδα των Σερρών. Ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη και με γνωστούς συνδεσμίτες άλλης ομάδας του Βορρά πρώτη μούρη στα επίσημα της, όπως είχαν την ευκαιρία να δουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε ματς κυπέλλου εκείνη την σεζόν στις Σέρρες.
Τα πράγματα άλλαξαν όμως στην πορεία και γι΄αυτούς, όπως άλλαξαν γενικότερα. Πλέον δίνουν μεγαλύτερη βάση στα κοινά χρώματα για παράδειγμα και όχι τόσο στις γειτονικές σχέσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής πολύ μεγαλύτεροι οργανισμοί από αυτούς δήλωσαν υποταγή και ενσωματώθηκαν, αυτοί θα κάτσουν να το σκεφτούν;
Η ΑΕΚ τη δουλειά της
Εκτός από τα ματς που αφορούν την δική του σωτηρία, για τον Πανσερραϊκό από πέρσι υπάρχουν μόνο τα ματς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Και φαίνεται πως αυτός ο οργανισμός έχει και περίσσιο θράσος, καθώς τόλμησαν να βγάλουν ανακοίνωση – απάντηση στην τοποθέτηση της ΑΕΚ. Αναμενόμενο, όταν ξέρει κανείς τι παρέες έχουν εκεί στις Σέρρες.
Απέναντι σε αυτό το πράγμα λοιπόν, η ΑΕΚ θα πρέπει να κατέβει χωρίς τον κόσμο της μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Με κάθε τρόπο. Τα δύο ματς αυτά τα κεκλεισμένων με Σέρρες και Ατρόμητο είναι τα πιο επικίνδυνα, τα πιο δύσκολα, τα πιο κρίσιμα.
Δεν πρέπει κανείς να μας πιάσει στον ύπνο και μιλάμε για την ομάδα. Γιατί σε επίπεδο διοίκησης είμαστε σε καθημερινό πόλεμο με τους εχθρούς μας, δεν υπάρχει θέμα. Η ομάδα είναι που δεν πρέπει με τίποτα να υποτιμήσει, να χαλαρώσει, να σκεφτεί πως υπάρχει κάτι εύκολο.
Ο Insider
Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβες» Κρέσπο για το όπλο του Σαββίδη το 2018: «Τράβαγαν τα μαλλιά τους οι παίκτες μόλις το είδαν!»
- Αποκάλυψη enwsi.gr: Ξεκινάνε οι συζητήσεις με τον Φλιώνη για να μείνει για πάντα στην ΑΕΚ Betsson!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Το γκολ που δέχθηκε ο Στρακόσια από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο νέος κύκλος τριετίας Αλμέιδα και οι νέες προτεραιότητες!



Φήμες για Πασχαλάκη και πασίγνωστη Ελληνίδα που μόλις χώρισε! (VIDEO)

Super League 2: Nίκη με Buzzer Beater για την Παναχαϊκή (1-0) κόντρα στον Παναργειακό – Στην 9η θέση η ΑΕΚ Β’

Απίθανος Καραλής πήρε το ασημένιο στο παγκόσμιο με πανελλήνιο ρεκόρ στα 6.05!

Κηφισιά – ΑΕΚ (LIVE Streaming)

Η φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και η δοκιμή με τριάδα του Αλμέιδα