
Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αρχίζει η δράση της 18ης αγωνιστικής στη Stoiximan GBL, με τζάμπολ σε Θεσσαλονίκη και Αττική
Με το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL να έχει μπει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, δύο αναμετρήσεις ανοίγουν την «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής στο πρόγραμμα του Σαββάτου (8/2).
Πρώτο τζάμπολ είναι στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Άρης (10ος, 6-11) θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (4ος, 9-8), με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να στοχεύει στην τρίτη θέση ενώ οι «κιτρινόμαυροι« θέλουν να ξεφύγουν από τις δύο τελευταίες. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3.
Η συνέχεια θα δοθεί στη Sunel Arena και το παιχνίδι με άρωμα… BCL της ΑΕΚ (3η, 9-8) με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών (6ος, 8-9). Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:15. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3 ενώ θα υπάρχει live η εξέλιξη του ματς από το Gazzetta.
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σάββατο 8/2
Άρης – Πανιώνιος 17:00
Προμηθέας – ΑΕΚ 20:15
Κυριακή 9/2
Παναθηναϊκός – Κολοσσός 17:15
Λαύριο – Μαρούσι 18:00
Καρδίτσα – Περιστέρι 20:15
Δευτέρα 10/2
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 17:15
Η κατάταξη
Παναθηναϊκός 17-0
Ολυμπιακός 15-2
ΑΕΚ 9-8
Πανιώνιος 9-8
Καρδίτσα 8-9
Προμηθέας 8-9
ΠΑΟΚ 8-9
Περιστέρι 7-10
Λαύριο 6-11
Άρης 6-11
Μαρούσι 5-12
Κολοσσός 4-13
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβες» Κρέσπο για το όπλο του Σαββίδη το 2018: «Τράβαγαν τα μαλλιά τους οι παίκτες μόλις το είδαν!»
- Αποκάλυψη enwsi.gr: Ξεκινάνε οι συζητήσεις με τον Φλιώνη για να μείνει για πάντα στην ΑΕΚ Betsson!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Το γκολ που δέχθηκε ο Στρακόσια από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο νέος κύκλος τριετίας Αλμέιδα και οι νέες προτεραιότητες!



Η φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και η δοκιμή με τριάδα του Αλμέιδα

Σάκοτα: «Να ξυπνήσω και να έχω διαθέσιμους παίκτες»

Ο Κιέζα μπορεί να αποχωρίσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι

Αστυνομική βία στη Λαμία: Γρονθοκόπησε φοιτητή και τον έστειλε νοσοκομείο

Ελεύθερη η είσοδος στο Κηφισιά – ΑΕΚ στο «Ζηρίνειο»