
Πλησιάζει η μέρα που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου με το οποίο θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του
Η φετινή χειμερινή περίοδος για τη Scuderia Ferrari είναι η πιο πολυάσχολη στη σύγχρονη ιστορία της. Η άφιξη του Λιούις Χάμιλτον και η παρουσίασή του σε συνδυασμό με τις δοκιμές σε πίστα ώστε να μπορέσει να εγκλιματιστεί έχουν γεμίσει το πρόγραμμα των Ιταλών, οι οποίοι θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες της φετινής σεζόν και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο εργοστάσιο του Μαρανέλο. Οι τελικές λεπτομέρειες της νέας Ferrari οριστικοποιούνται, η οποία θα έχει την ονομασία SF-25, ενώ το τεχνικό επιτελείο οριστικοποιεί το πλάνο αναβαθμίσεων για την επερχόμενη σεζόν. Πότε όμως θα πατήσει πίστα το νέο κόκκινο μονοθέσιο.
Blink and you’ll miss it.
300 km/h 🛑 🔜 100 km/h pic.twitter.com/3z7SbL1Vbv— Scuderia Ferrari HP (@ScuderiaFerrari) February 6, 2025
Η πρεμιέρα του Χάμιλτον με την SF-25
Στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην O2 Arena του Λονδίνου η εκδήλωση της Formula 1 για τα 75 χρόνια ιστορίας της. Εκεί θα γίνει η παρουσίαση των 10 ομάδων και των 20 οδηγών. Επιπλέον θα αποκαλυφθούν τα χρώματα όλων των μονοθεσίων του 2025.
Μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου η Ferrari θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της SF-25 σε δική της εκδήλωση στην έδρα της στο Μαρανέλο. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά το νέο τους μονοθέσιο οι Λιούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν τη Scuderia στην κορυφή της Formula 1.
Mirror, mirror on the wall… 👀 pic.twitter.com/MGEdYrQUBL
— Scuderia Ferrari HP (@ScuderiaFerrari) February 5, 2025
Τα πρώτα χιλιόμετρα σε πίστα
Η Ferrari δεν θα μείνει μόνο στην παρουσίαση της SF-25, καθώς την ίδια μέρα έχει στόχο να βάλει το νέο της δημιούργημα στην πίστα στο περιθώριο ημέρας κινηματογράφησης. Οι Λεκλέρ και Χάμιλτον θα φορέσουν τις αγωνιστικές τους στολές, τα κράνη τους και θα κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα στην πίστα του Φιοράνο.
Track days just hit different 😍 pic.twitter.com/BsEqjxFHSc
— Scuderia Ferrari HP (@ScuderiaFerrari) February 5, 2025
Ο αριθμός των χιλιομέτρων που θα πρέπει να διανύσουν είναι περιορισμένος. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Formula 1 οι ομάδες τις ημέρες κινηματογραφήσεων έχουν το δικαίωμα να κάνουν μέχρι 200 χιλιόμετρα. Επιπλέον τα ελαστικά τα οποία θα «φορούν» τα μονοθέσια δεν θα είναι ίδια με αυτά που θα προμηθεύει η Pirelli τις ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Το πρόγραμμα μετά τις 19 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει το ταξίδι προς την πίστα Σακχίρ του Μπαχρέιν για τις επίσημες χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στο 2025. Το τεστ θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες και θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Σχεδιασμός, αναδόμηση και το αγωνιστικό αγκάθι για την ΑΕΚ (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η Νιόν και η 160η θέση βαράνε… καμπάνες στην ΑΕΚ!
- Τι ισχύει με τον Μερεντιέλ και την ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Οι πιθανοί αντίπαλοι του δεύτερου της Super League στο Champions League – Τι ισχύει για την ΑΕΚ!
- Η ΑΕΚ περνάει από… κόσκινο την ελληνική αγορά ενόψει καλοκαιριού!



Παραιτήθηκε από υφυπουργός Ανάπτυξης ο Αρίστος Δοξιάδης (ΦΩΤΟ)

Φουλ για τίτλο με σκόρερ τον Σβάρνα η Ρακόβ – Πήρε το ντέρμπι με την Λέγκια (VIDEO)

Φεύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οδεύει προς ΗΠΑ ο Αντουάν Γκριεζμάν

«Ξέρω ότι έχει ήδη νέα σχέση»: Νέα αποκάλυψη για τον επεισοδιακό χωρισμό Ιωάννας Τούνη – Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Μπάγερν έστειλε ανθρώπους να δουν τον Καρέτσα εν δράσει!