
Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τα ξημερώματα στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Μποταφόγκο
Οι φίλαθλοι της Σάντος περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Νεϊμάρ, ο οποίος άφησε την Αλ Χιλάλ και επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Η Σάντος κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και ο 33χρονος σταρ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τα ξημερώματα στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Μποταφόγκο, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του!
Ο διάσημος άσος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, έστω για λίγα λεπτά, στο εντός έδρας ματς, φορώντας τη φανέλα με το Νο 10, στο πλαίσιο του Campeonato Paulista, του πρωταθλήματος στην περιοχή του Σάο Πάολο, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Καϊσίνια.
Να σημειωθεί πως πριν πάει στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα το 2013, ο Νεϊμάρ έπαιξε περισσότερους από 200 αγώνες με τη Σάντος και κέρδισε μαζί της το Copa Libertadores το 2011, πετυχαίνοντας 107 γκολ σε 177 αγώνεες πρωταθλήματος, μεταξύ του 2009 και του 2013.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ε δεν έλειπε και τίποτα σπουδαίο, 17 γκολ μόνο
- Βγήκαν βόλτα οι «μαϊμούδες» στις Σέρρες – Κατσικογιάννης και Τσαγκαράκης ανακάλυψαν πέναλτι φάντασμα για το 0-1 του Ολυμπιακού (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Κάντε μας τη χάρη και βγάλτε τον σκασμό!
- Πάντα οφσάιντ θα είναι! – Το γκολ του Μπάμπα στο ΠΑΟΚ-Λαμία ακυρώθηκε για αντικανονική θέση του Καμαρά μπροστά στον τερματοφύλακα! (VIDEO)



Συνελήφθη από το ελληνικό FBI «βαρύ» όνομα του οπαδικού χώρου: Ο σεσημασμένος Αλβανός

Έξαλλος στο φινάλε του derby d’Italia για τη χαμένη ευκαιρία επιστροφής στην κορυφή ο Λαουτάρο

ΑΕΚ: Στη Μίκρα το Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη των ηγετών του ΕΛΚ για την Ουκρανία

Ο Μπέλιγχαμ κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» επειδή έβρισε τον διαιτητή