Εκπληκτικός ο Τσιλιμπάρης

Ο «κέρβερος» Τσιλιμπάρης άφησε… εκτός τον Καφφάτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsilibarisΗ εθνική ομάδα χάντμπολ γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό από τη Βοσνία, σε ένα ματς που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή εικόνα στην άμυνα και δημιουργικότητα στην επίθεση. Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα όμως βελτιώθηκε και κυρίως στην αμυντική της λειτουργία χάρη στον Κώστα Τσιλιμπάρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε σωρεία αποκρούσεων, μεταξύ των οποίων και τρία πέναλτι και προσπαθούσε να κρατήσει την ομάδα στο παιχνίδι, αλλά η επίθεση δεν έβγαζε γκολ.

Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κρανάκης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον “κιτρινόμαυρο” πορτιέρο, τονίζοντας: “Δεν παίξαμε καθόλου στην άμυνα, και δεν είχαμε φαντασία και δημιουργικότητα στην επίθεση. Στο β’ ημίχρονο μοντάραμε την άμυνα και ήμασταν πιο κινητικοί στην επίθεση, ενώ πήραμε και βοήθεια από τον τερματοφύλακα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X