
«Είναι δουλειά», σχολίασε με χαρακτηριστική ψυχραιμία ο Αντονι Ντέιβις, καθώς έφευγε από τους Λος Άντζελες Λέικερς για τους Ντάλας Μάβερικς, μετά την εκπληκτική συμφωνία που ολοκληρώθηκε μεταξύ των δύο franchise του NBA και που είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή του με τον Σλοβένο σταρ, Λούκα Ντόντσιτς.
«Η επιχείρηση του μπάσκετ είναι μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες…» έγραψε στο Instagram ο Ντέιβις, ο οποίος αγωνίσθηκε για έξι σεζόν ως το δεξί χέρι του σούπερ σταρ ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ των Λέικερς.
«Πριν από έξι χρόνια ήλθα εδώ με την φιλοδοξία να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την στιγμή», έγραψε ο έμπειρος άσος, αναφερόμενος στον τίτλο των Λέικερς το 2020 και πρόσθεσε:
«Το Λος Αντζελες θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θα είναι πάντα ένα από τα σπίτια μου. Κάθε μεγάλη ιστορία έχει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο. Ντάλας, φθάσαμε»!
Την προηγούμενη ημέρα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που μόλις έκλεισε τα 40, απέτισε φόρο τιμής στον συμπαίκτη του. «Σ’ αγαπώ φίλε. Καλή διασκέδαση εκεί έξω στο Ντάλας», ήταν το σχόλιο του “βασιλιά” σε μια φωτογραφία που ανήρτησε με τον Ντέιβις να αγκαλιάζονται στο γήπεδο.
Οσο για τον Λούκα Ντόντσιτς, δήλωσε «ευγνώμων για αυτήν την απίστευτη ευκαιρία».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΟΛΗ η εκπομπή «AEK Q&A» με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου! (VIDEO)
- Ολοταχώς για ρεκόρ σε κάρτες-πέναλτι: 64 κίτρινες η ΑΕΚ, 39 ο Ολυμπιακός! – Ακόμη δεν έχει πέναλτι η Ενωση με Ελληνα διαιτητή!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Πάρτε τον πανηγυρισμό του Τσιλούλη και κάντε τον κορνίζα
- Εχουν «σημαδέψει» την ΑΕΚ: 5 τιμωρημένοι και 2 στο όριο!



Οδηγός διπλοπάρκαρε τη Ferrari του στο Αιγάλεω και το ίντερνετ τον «δίκασε»!

Το απόλυτο τρολάρισμα στους συμμάχους της ντροπής – Το πανό οπαδών του Ηρακλή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Δύτες εντόπισαν κοκαΐνη αξίας 15 εκατ. ευρώ στον βυθό της Βαλτικής

Ξεκάθαρο μήνυμα Ηλιόπουλου: «Η ΑΕΚ δεν θέλει τσίγκινα πρωταθλήματα – Είμαστε μπροστάρηδες σε όλα!»

Παναθηναϊκός: Εκτίει με Λαμία ο Ουναΐ