
Στην Άστον Βίλα θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μάρκους Ράσφορντ
Η Μπαρτσελόνα ακούστηκε δυνατά για την περίπτωσή του, αλλά τελικά ο Μάρκους Ράσφορντ δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη του Premier League. Η Άστον Βίλα έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτησή του βλέποντας ότι οι συζητήσεις με τους Καταλανούς δεν προχωρούν και τελικά κατάφερε να κλείσει το deal.
Όπως έγινε γνωστό τελικά οι Villans έδωσαν τα χέρια με τους Κόκκινους Διάβολους για τον εξάμηνο δανεισμό του Άγγλου με οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για το καλοκαίρι, με το κλαμπ να προχωράει στις σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Άγγλος άλλωστε δεν είχε μέλλον στο Μάντσεστερ μετά την άφιξη του Αμορίμ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως ένα διαζύγιο – έστω και με προσωρινό χαρακτήρα – θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές.
Τη φετινή σεζόν ο Ράσφορντ κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ε δεν έλειπε και τίποτα σπουδαίο, 17 γκολ μόνο
- Βγήκαν βόλτα οι «μαϊμούδες» στις Σέρρες – Κατσικογιάννης και Τσαγκαράκης ανακάλυψαν πέναλτι φάντασμα για το 0-1 του Ολυμπιακού (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Κάντε μας τη χάρη και βγάλτε τον σκασμό!
- Πάντα οφσάιντ θα είναι! – Το γκολ του Μπάμπα στο ΠΑΟΚ-Λαμία ακυρώθηκε για αντικανονική θέση του Καμαρά μπροστά στον τερματοφύλακα! (VIDEO)



Η Σέριλ Κρόου πούλησε το Tesla της ως αντίδραση στις ενέργειες του Έλον Μασκ

ΑΕΚ: Ο Ελίασον αλλάζει την κατάσταση στην ομάδα δίχως να έχει αλλάξει στιγμή το ποιος είναι

«Πυρά» του Απόστολου Γκλέτσου προς τον Χρήστο Μάστορα: «Είδα να γλείφει τους χωροφύλακες, εμετός»

Οδηγός ταξί έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα και έφυγε σαν… κύριος (VIDEO)

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του μετά την επέμβαση: «Είμαι λεβέντης»