ΑΕΚ Κ19: Ηττα-μαγική εικόνα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ Κ19: Ηττα-μαγική εικόνα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήττα-μαγική εικόνα με 1-0 για την Κ19 της ΑΕΚ που κυριάρχησε -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα του Σοφιάν Σερφά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου της κατηγορίας και μάλιστα θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 4′ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου Παλαιολόγου που κτύπησε στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στο 19′ με σκόρερ τον Κουπένο, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει επιθετικά και να αναζητά το γκολ της ισοφάρισης.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με απόλυτη αγωνιστική κυριαρχία της ΑΕΚ που «άγγιξε» πολλές φορές την ισοφάριση. Μάλιστα στο δίλεπτο 51′-52′ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα με τον Πέτρο Σβίγγο που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια με τον Τάσο Κοντορουχά που προσπάθησε να σκοράρει προ κενής εστίας (μετά από την αρχική ενέργεια του Παπαζήση) αλλά η μπάλα απόκρούστηκε από παρέμβαση αμυνομένου.

Πριν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν κρατώντας συμβολικά τη  φανέλα του συμπαίκτη τους Νίκου Γεωργάτου που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο.

ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά): Καλλιάρος, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης, Χριστακόπουλος, Πρέκας, Σούφκα (68′ Μούτσα) Σβίγγος, Δ. Παπαζήσης, Παλαιολόγου, Διαμαντόπουλος (79′ Γκαζί) Κοντορουχάς (68′ Ανδρικόπουλος – 89′ Ελέζι).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ παλεύει να σταθεί όρθια και ανταγωνιστική σε ένα πρωτάθλημα παρωδία» (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X