
Δυο άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία με την ΑΕΚ έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυο μέρες
Μέσα σε δυο μέρες, η ΑΕΚ έχασε δυο από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος του 1979!
Η αρχή έγινε χθες, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, όταν η οικογένεια της ΑΕΚ θρήνησε τον χαμό του τεράστιου Ανδρέα Σταματιάδη, ο οποίος υπηρέτησε την Ένωση για μισό αιώνα από διαφορετικά πόστα, από αυτό του ποδοσφαιριστή, μέχρι του προπονητή και του υπεύθυνου των Ακαδημιών.
Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, η Ελλάδα πενθεί για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου, ο οποίος μπορεί να συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, αλλά αγωνίστηκε για μια διετία στην ΑΕΚ, γράφοντας κι αυτός ιστορία με τα κιτρινόμαυρα!
Μάλιστα, ο Μίμης Δομάζος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979, με τον Ανδρέα Σταματιάδη να είναι ο προπονητής της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο.
Συνολικά, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, ο Δομάζος αγωνίστηκε σε 536 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας 139 γκολ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβες» Κρέσπο για το όπλο του Σαββίδη το 2018: «Τράβαγαν τα μαλλιά τους οι παίκτες μόλις το είδαν!»
- Αποκάλυψη enwsi.gr: Ξεκινάνε οι συζητήσεις με τον Φλιώνη για να μείνει για πάντα στην ΑΕΚ Betsson!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Το γκολ που δέχθηκε ο Στρακόσια από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο νέος κύκλος τριετίας Αλμέιδα και οι νέες προτεραιότητες!



Super League 2: Nίκη με Buzzer Beater για την Παναχαϊκή (1-0) κόντρα στον Παναργειακό – Στην 9η θέση η ΑΕΚ Β’

Απίθανος Καραλής πήρε το ασημένιο στο παγκόσμιο με πανελλήνιο ρεκόρ στα 6.05!

Κηφισιά – ΑΕΚ (LIVE Streaming)

Η φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και η δοκιμή με τριάδα του Αλμέιδα

Σάκοτα: «Να ξυπνήσω και να έχω διαθέσιμους παίκτες»