«Ξύπνησε» και έσωσε την παρτίδα (VIDEO)

«Ξύπνησε» και έσωσε την παρτίδα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlahos-mousourisΕίναι γνωστό, πως ο Αρης αποτελούσε (και θα συνεχίσει λογικά όταν θα βρεθεί ξανά απέναντι στην Ενωση), από τους καλύτερους «πελάτες» της ΑΕΚ. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος μια ομάδα που σε 52 εξορμήσεις στην έδρα της ΑΕΚ, μετρά 38 ολόκληρες ήττες. Οι χρονιές που κατάφερνε να φύγει χωρίς να ηττηθεί είναι μετρημένες και γι’ αυτό, όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1982 έχουν ξεχωριστή σημασία. Βέβαια, ακόμα και αν το τελικό 2-2 φαντάζει θετικό για τον Αρη, η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης…αυτοκτόνησε.

Βλέπετε, εκείνο το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ είχε…ξεχάσει να μπει στο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα. Αποτέλεσμα ήταν ο Αρης να πετύχει δύο γκολ (με τον Χαραλαμπίδη και τον Μουλαχασάνοβιτς, ενώ είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον πρώτο). Η Ενωση αφυπνίστηκε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να σώσει την παρτίδα. Αρχικά ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Μαύρος και αξιοποίησε ο Καραβίτης, ενώ λίγο πριν το φινάλε με προβολή του Μουσούρη ισοφάρισε. Εάν μάλιστα ο Μαύρος είχε τη μπάλα στο καλό αριστερό πόδι στο τελευταίο λεπτό, τότε μπορούσε και την απόλυτη ανατροπή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”MEicn0jap5c” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X