Σάκοτα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση - Χρειάζεται προσοχή για την συνέχεια»

Σάκοτα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση - Χρειάζεται προσοχή για την συνέχεια»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση της ΑΕΚ Betsson, η οποία μάλιστα κατάφερε να πάρει και την διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Μίλησε μάλιστα και για τα θέματα που αντιμετώπισε η ομάδα με τις απουσίες τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και τα παιχνίδια που έρχονται. Επίσης αναφέρθηκε πως μπαίνει πλέον στο 52ο έτος ως πρώτος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκοτα:

«Είμαι ευχαριστήμενος, συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και τις τέσσερις περιόδους. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι Δεν κυνηγούσαμε την διαφορά από το πρώτο λεπτό, αλλά ξέραμε πως αν μπορούμε στο τέλος θα το διεκδικήσουμε. Είπαμε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μερικά προβλήματα, αλλά την κατάλληλη στιγμή μαζευτήκαμε ξανά όλοι πίσω και κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία.

Πρέπει να πω όμως ότι υπάρχει ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από το 3 και κάτω. Είναι πολύ ισοδύναμο το πρωτάθλημα. Ακόμα και η τελευταία ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε από το 3 και κάτω. Θέλει προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Είμαστε καινούργια ομάδα και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα στυλ και να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Είχαμε και μερικά προβλήματα, γιατί μας έλειπαν μερικά παιδιά στις προπονήσεις και μας περιμένουν και παιχνίδια στην Ευρώπη, οπότε θα τους θέλαμε όλους διαθέσιμους.

Ξεχωρίζω τρια παιχνίδια φέτος, αυτό με την Καρδίτσα, την Βόννη και το σημερινό ως τα καλύτερα μας φέτος. Δεν σκεφτόμαστε την διαφορά σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα στιλ παιχνιδιού. Πιστεύω πως αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμού θα μπορούσαμε να είχαμε μια νίκη παραπάνω.

Δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Παλιά υπήρχαν ευκαιρίες ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Φέτος όμως οι ευκαιρίες είναι λίγες. Οπότε πρέπει να είμαστε έξυπνοι γιατί δύο μέρες μετά είναι το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τα 52 χρόνια ως πρώτος προπονητής απάντησε:

«Προσπαθώ να πάρω σύνταξη και δεν με αφήνουν(χαριτολογώντας) . Δεν μετράω τα χρόνια που προπονώ, απλά τα αφήνω και έρχονται. Αυτή την στιγμή ήρθα εδώ να βοηθήσω όσο αντέχω και πιστεύω και όταν δεν θα είμαι πλέον προπονητής θα είμαι στην ομάδα σε μια θέση που θα μπορώ να δώσω ότι εμπειρία έχω».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Πανσερραϊκό με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X