Ρουμελιώτης: "Νευρικό παιχνίδι"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για νευρικό παιχνίδι.  Ξεκαθάρισε όμως πως στο τέλος ήρθε μία δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ.

«Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Για δύο σετ είχαμε μια καλή απόδοση πιέζοντας στο σέρβις και φέρνοντας τον ΠΑΟ σε δύσκολη θέση. Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε στο σερβίς δώσαμε στον ΠΑΟ το δικαίωμα να έχει καλύτερη επιθετική ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα υπήρχαν και κάποιες εύκολες μπάλες που ήρθαν στο γήπεδο μας και κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη. Είναι μπάλες που μετράνε πολύ γιατί δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα να συνεχίσει να κάνει σέρβις και είναι οι μπάλες που δίνουν τις διαφορές στα σετ. Στο 4ο σετ επανήλθαμε με καλό σέρβις, είχαμε καλύτερες επιλογές στα τελειώματα των φάσεων και πιστεύω ότι δίκαια κατακτήσαμε αυτή τη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X