Ο "Τίγρης" επέλεξε τον ...πρώτο δρόμο

Η κίνηση στήριξης του «τίγρη» στον Δέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-melissanidisΜέσα σε λίγους μήνες απ’ τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στα κοινά της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ένιωσε τις πρώτες “αναταράξεις” στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αποδοκιμασίες στην εξέδρα για την εικόνα της ομάδας, προπονητολογία και το ένα όνομα μετά το άλλο να παρελαύνει στα μέσα ενημέρωσης. Όλοι τους ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Δέλλα.

Ο ίδιος είχε μπροστά του δύο …δρόμους. Είτε θα αποφάσιζε τώρα στα δύσκολα να στηρίξει την επιλογή του, το προσωπικό του “στοίχημα” αν θέλετε, είτε εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν θα επέτρεπε να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος με κάτι διαφορετικό απ’ την ομάδα και τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι επέλεξε; Φυσικά τον …πρώτο δρόμο. Αυτόν της στήριξης προς έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν άνθρωπο της ΑΕΚ ο οποίος εκτός των άλλων αποτελεί προσωπική του επιλογή για τη θέση του προπονητή. Η σεζόν τελειώνει άλλωστε και το καλοκαίρι όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα τεθούν σε νέες βάσεις.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, σωστά έπραξε. Καταρχάς έδειξε ότι στην πρώτη δύσκολη στιγμή της ομάδας υπερασπίζεται τις επιλογές του, δίνει χρόνο και δεν είναι απ’ τους παράγοντες που παίρνουν βεβιασμένες αποφάσεις, ειδικά μεσούσης της περιόδου. Κατά δεύτερον, ένας απ’ τους κύριους λόγους που φαίνεται ότι (προς το παρόν τουλάχιστον) δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Δέλλα είναι το γεγονός ότι άπαντες εκτιμούν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει. Όπως όλοι, έτσι κι αυτός έχει υποπέσει σε λάθη. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας άνθρωπος στα Σπάτα που να μην υποστηρίζει ότι κάνει καθημερινά ό, τι περνάει απ’ το χέρι του για να αποκτήσει η ομάδα τη σωστή αγωνιστική νοοτροπία. Το αν θα “βγει” η δουλειά των προπονήσεων εντός αγωνιστικού χώρου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Ουδείς όμως μπορεί να τον κατηγορήσει για την εργατικότητά του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X