Γιακουμή στο enwsi.gr: «Η συνταγή για να έρθει το πρωτάθλημα» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1096547Η Δήμητρα Γιακουμή ήταν η κορυφαία σε απόδοση αθλήτρια της ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό. Κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να παίξει μόνη της τον αντίπαλο και τελείωσε το ματς κουτσαίνοντας, έχοντας ενοχλήσεις στο πόδι. Η Γιακουμή μίλησε στο enwsi.gr τονίζοντας τα στοιχεία που έδειξε η Ένωση στο χθεσινό ματς, που την βοήθησαν να φτάσει στο 3-1, κάνοντας το 1-0 στις νίκες.

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις  και την καλή πορεία. Τώρα πρέπει να είμαστε καλά, για την διεκδίκηση του τίτλου. Αυτό προσπαθούμε, δουλεύουμε  στις προπονήσεις, θα δούμε τα λάθη που έγιναν σήμερα και μας στοίχισαν στο 3ο σετ, έτσι ώστε να είμαστε καλύτερες μέσα στην Κυψέλη και να πάρουμε την καθαρή νίκη. Για αυτό υπήρχε αυτή η διακύμανση του παιχνιδιού.  Με την πίεση στο σερβίς μας μπορέσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στο φιλέ και είχαμε εμείς το πάνω χέρι. Στο 3ο σετ  κάναμε αρκετά λάθη, δεν πιέσαμε τόσο στο σερβίς και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει κατά πολλή την εικόνα της για να γίνει πρωταθλήτρια;

«Για αυτό δουλεύουμε κάθε φορά για να γινόμαστε ακόμα καλύτερες. Για αυτό προσπαθούμε και τώρα που είναι οι τελικοί θα δείξουμε όλοι  μαζί τον καλύτερο μας εαυτό, να δίνουμε ότι ψυχικά αποθέματα  έχουμε για να φέρουμε τον τίτλο».

[youtube id=”SNyxgDynBhc” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X