Εκδικάστηκε η έφεση του Ντραγκόφσκι - Ζητάει τιμωρία μιας αγωνιστικής αντί για 3!

Εκδικάστηκε η έφεση του Ντραγκόφσκι - Ζητάει τιμωρία μιας αγωνιστικής αντί για 3!
Photo Credits: INTIME

Την Παρασκευή η απόφαση για τον Ντραγκόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, εκδικάστηκε την Τετάρτη (15/1) και η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή.

Οι «πράσινοι» δεν αμφισβητούν, όπως έγινε σαφές κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ότι ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα, θεωρούν όμως πως αυτό που έγινε ανάμεσα στον Πολωνό τερματοφύλακα και τον Μπετανκόρ ήταν απώθηση και όχι κουτουλιά, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Τσαγκαράκης.

Αυτό που θέλει, επομένως, ο Παναθηναϊκός είναι η ποινή να πέσει στη μία αγωνιστική και ο Ντραγκόφσκι να λείψει μόνο από τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και όχι από τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ (εντός) και «ερυθρόλευκους» (εκτός) για το πρωτάθλημα.

Πάνος Λούπος: Κεκλεισμένων, Πανσερραϊκός, Ευάγγελου και... έδεσε το γλυκό (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X