Ιβάνοβα στο enwsi.gr: «Σημαντικό που κάναμε την ανατροπή στο τέταρτο σετ»

Ιβάνοβα στο enwsi.gr: «Σημαντικό που κάναμε την ανατροπή στο τέταρτο σετ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1096522Η ακραία της ΑΕΚ, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας της επί του Παναθηναϊκού, όπου ή Ένωση ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών μίλησε στο enwsi.gr και τόνισε πως το “κλειδί” του αγώνα ήταν η ανατροπή του σκορ στο τελευταίο σετ.

«Ήταν πολύ σημαντικό που κάναμε την ανατροπή στο τέταρτο σετ.  Η αλήθεια είναι πως στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε, για αυτό είχαμε και αυτό το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε στο σέρβις, γιατί δεν είχε κάτι άλλο που του έμενε να κάνει εκείνη την στιγμή από το να πιέσει. Στο τέταρτο σετ όμως, μπήκαμε δυναμικά και δείξαμε από την αρχή πως εμείς θα πάρουμε το παιχνίδι και αυτό έγινε. Η τακτική μας ήταν να πιέσουμε τις  Ευγενία Τσίμα και Ευαγγελία  Μερτέκη και ειδικά ανάμεσα τους και αυτό μας βγήκε. Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε και το σέρβις μας,  για αυτό οι αντίπαλοι είχαν μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι τους. Παρ όλα  αυτά ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι και το πήραμε».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X