
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έδειξε ετοιμότητα και πολύ καλή δουλειά
Η περασμένη Κυριακή ήταν δύσκολη από πλευράς καιρικών συνθηκών, καθώς… άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική και ακόμη πιο συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια στο παιχνίδι ΑΕΚ – Athens Kallithea για την Super League.
Και η έντονη κακοκαιρία αποδείχθηκε μία πολύ καλή ευκαιρία να τεσταριστεί ο αγωνιστικός χώρος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». H πολύ δυνατή βροχή ανάγκασε σε διακοπή του αγώνα, αφού ήταν αδύνατον να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πολύ άμεσα, μόλις κόπασε η βροχή, τα αποστραγγιστικά στο χορτάρι, η ποιότητα των συστημάτων και η πολύ καλή δουλειά έφεραν τον χλοοτάπητα σε εξαιρετική κατάσταση για να συνεχιστεί ο αγώνας. Οπως και έγινε σε περίπου 20 λεπτά και ικανοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του γηπέδου.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ δεν είχε συμμετοχή στο έπος της Εθνικής στην Σκωτία!
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Υπάρχει νέα παράγκα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έφαγε… πιστολιές και είναι στο -7» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε η διακοπή, μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επωφελήθηκαν» (VIDEO)
- Το υπό εξέταση πλάνο του Αλμέιδα και η ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις επιστροφές



Σπάθας: Επανεξελέγη… πανηγυρικά στην ΕΠΣ Πειραιά – «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…»

Αδελφός Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση – Είναι ταμπού να τιμωρούμε αστυνομικούς;»

Στην… πίεση το Open: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τα οικονομικά του καναλιού

Αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για την υπόθεση της δολοφονίας Κατσούρη!

Γιδόπουλος: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι άρρωστη, πρέπει να γίνει μία γροθιά»