
Ο 24χρονος Αργεντίνος Αλεχάντρο Μπερναμπέι ήταν στα ραντάρ της ΑΕΚ αλλά δεν προχώρησε για την θέση του αριστερού μπακ
Η ΑΕΚ εδώ και μήνες αναζητά αριστερό μπακ στην αγορά, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα έχει έρθει από τον Οκτώβριο, αλλά τώρα στα μέσα Ιανουαρίου δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση για τους κιτρινόμαυρους.
Μία από τις περιπτώσεις με αρκετό ενδιαφέρον ήταν αυτή του Αλεχάντρο Μπερναμπέι, τον 24χρονο Αργεντίνο (με ιταλικό διαβατήριο) αριστερό μπακ με ύψος 1.68μ. που αγόρασε προ ημερών η βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ με περίπου 5 εκατ.ευρώ από την Σέλτικ. Περίπτωση που ανέφερε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στην εκπομπή του SPORT24.
Προφανώς πρόκειται για μία αρκετά δαπανηρή κίνηση που για τα δεδομένα του Ιανουαρίου δεν είναι τόσο βατή και εφικτή και ειδικά για μία ομάδα που έχει μείνει εκτός Ευρώπης από το περασμένο καλοκαίρι, όπως η ΑΕΚ.
Ο Μπερναμπέι ξεκίνησε από την Λανούς (88 ματς, 5 γκολ και 10 ασίστ) και το 2022 πήγε στην Σέλτικ (28 ματς, 1 γκολ, 3 ασίστ) με 4,5 εκατ.ευρώ αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει. Εν συνεχεία δύο χρόνια μετά πήγε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ (25 ματς, 3 γκολ, 5 ασίστ) από την οποία τελικά αγοράστηκε τώρα με συμβόλαιο μέχρι το 2028. Μέχρι το 2021 ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αργεντινής.
Πλέον, η ΑΕΚ τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, με πολύ πιο βατά και εφικτά δεδομένα για το κλαμπ, για να ενισχύσουν μέσα στον Γενάρη τους κιτρινόμαυρους.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς με τη δήλωση του Φεράντο μετά το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός; (VIDEO)
- ΣΟΚ: Επίθεση από μπράβους στο μαγαζί του Σάββα Παντελίδη!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Αποθεώνει τον Μαρσιάλ το «Givemesport»: «Εχει αναγεννηθεί στην ΑΕΚ – Γκρινιάζουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των κορυφαίων εμφανίσεών του!»
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αβάσιμη η ανακοίνωση του ΔΣ της Super League – Δεν έχουμε δώσει καμία εξουσιοδότηση για οτιδήποτε»!



Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στα πέναλτι για τη Νότιγχαμ κόντρα στην Έξετερ

Νέο συμβόλαιο με την Γιουβέντους ο ΜακΚένι

Πανιώνιος: «Εκτός πραγματικότητας το πρόστιμο της ΔΕΑΒ»

Χούτερ: «Φαβορί η Μπενφίκα, αλλά μπορούμε να περάσουμε»

Tα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ (ΦΩΤΟ)