Σανίκης: «Να πάμε σε... ανταρτοπόλεμο»

 MVP ο Σανίκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sanikisΤο πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα σε ένα γνώριμο αντίπαλο τον οποίο έχει αντιμετωπίσει 9 φορές τα τελευταία 15 χρόνια (έχοντας 4 νίκες και 5 ήττες), θέλει να κάνει η Εθνική Ανδρών με την Βοσνία για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ο Γρηγόρης Σανίκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ τόνισε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης «Περιμένουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πιάσουμε το maximum των δυνατοτήτων μας και αυτό μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο”. Στη συνέχεια ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ εξήγησε: “Εμείς καλώς η κακώς θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι γιατί δεν έχουμε να αντιπαραθέσουμε απέναντι τους δεν είναι ούτε τα κορμιά, ούτε την παραδοσιακή σχολή χάντμπολ. Πρέπει να πάμε το ματς στον…. ανταρτοπόλεμο, στον οποίο είμαστε αρκετά καλοί. Έτσι πιστεύω θα μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά και να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην δική μας άμυνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X