Νεόφυτος: "Ευχάριστη έκπληξη η ΑΕΚ"

Νεόφυτος: "Ευχάριστη έκπληξη η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

neofytosΤον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έκανε ο Νίκος Νεόφυτος, μια “στροφή” πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ ανδρών, με τον έμπειρο προπονητή μεταξύ άλλων να λέει πως η ΑΕΚ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να τονίζει πως του χρόνου μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες για τον τίτλο.

Ο Νίκος Νεόφυτος είπε χαρακτηριστικά για την “Ένωση”: “Είναι μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί η τελευταία γεύση να είναι πικρή που η ομάδα δεν πρόλαβε την 4αδα αλλά στη πραγματικότητα μιλάμε για μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Η 4αδα χάθηκε σε 2-3 ματς του Α΄ γύρου. Μην ξεχνάει κανείς πως στις 4 Αυγούστου πάρθηκε απόφαση διάλυσης της ομάδας και μετά από δύο μήνες η ομάδα μπήκε με προσδοκίες στο πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Επίσης κατακτήθηκε ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του τμήματος, το Λιγκ Καπ και η ομάδα μετά από 15 χρόνια μπήκε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ ανέβηκε ένα σκαλί και του χρόνου μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες για τον τίτλο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X