Μόνο ο Πέτρογλου εκτός

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο Πέτρος Πέτρογλου και πάλι δεν προπονήθηκε να με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς συνεχίζει να κάνει θεραπείες. Ο μεγάλος στόχος του ακραίου της Ένωσης είναι να προλάβει τα Play Off. Από την άλλη ο Γιάννης Αλεξίου έχει μπει για τα καλά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστει. Στο ίδιο “μήκος” και ο Κόνραντ Γκούζντα που δε νιώθει πια ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο πόνος στην κοιλιά είναι πια περαστικός (έχει πάρει φαρμακευτική αγωγή). Η τελευταία αγωνιστική της Volleyleague μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη για την ΑΕΚ, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Άκης Φλαούνας και οι παίκτες του μόνο έτσι δεν την υπολογίζουν, καθώς θα πάνε στην πόλη της Πελοποννήσου μόνο για τη νίκη.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X