Ο Ολυμπιακός που πήρε τα «δώρα» της αγωνιστικής, εν τέλει δέχεται πόλεμο σύμφωνα με την Θύρα 7
Όλα τα ‘χαμε, ξαφνικά έβγαλε ανακοίνωση και η Θύρα 7, όπου «ανακάλυψε» πόλεμο στον Ολυμπιακό, ο οποίος έγινε δέκτης όμορφων δώρων από Σιδηρόπουλο και Ευαγγέλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ του παο η ιστορία
15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ειναι παρά πολλά για την αιώνια ομάδα του κράτους,την ΔΕΚΟ των Αμπελοκήπων-Φυλής.
Η ομάδα που έχει πρόεδρο το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ της κυβέρνησης,που πάλευει τόσα χρόνια να τους δώσει ένα πρωταθλημα με κάθε τρόπο και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Η ομάδα που έσωσε ο Ολυμπιακός από υποβιβασμό ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την τελευταία πριν 6 χρόνια.
Η ομάδα που οι οπαδοί της,την έχουν ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ στα δύσκολα και την θυμούνται μόνο όταν πάλευει η κυβέρνηση να της δώσει το πρωτάθλημα όπως το 2023,τότε που τους ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ στο Καραϊσκάκη!
Φέτος παίζουν τα ρέστα τους με μόνη τους δύναμη την κυβέρνηση,τον Κομπότη και τα απομεινάρια της εγκληματικής οργάνωσης της ΕΠΟ,όλοι μαζί θέλουν να μηδενίσουν το κοντέρ της ατιτλίας του μονοαθλητικού για λόγους ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ
Να τους χαρίσουν ένα πρωτάθλημα όπως έγινε το 2004 με τον δούρο επί Καραμανλή,όπως έγινε το 2010 με την μπουγάδα του Πατέρα που είχε στήσει μέχρι και τα δοκάρια.
Σε κάθε τους αγώνα παίζουν απέναντι σε δέκα,σε ματιασμένα σέντερ μπακ,σε ομάδες που δεν έχουν “όρεξη” απέναντι τους και τις κερδίζουν με ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
Εμείς είμαστε εδώ για να σας ξεμπροστιάζουμε!
ΑΣΠΙΔΑ για τον Ολυμπιακό!
Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ να δυναμώσει εντός και εκτός γηπέδου,ώστε να αντιμετωπίσει το βρώμικο πόλεμο που έχει ήδη γιγαντωθεί από τον αντιολυμπιακό συνασπισμό και τα φερέφωνα του!
Να σηκώσει το πρωτάθλημα μετά το ευρωπαϊκό κύπελλο που μας πήγε στον 7ο ουρανό και αυτούς τους έριξε στα χάπια και τα ΤΑΡΤΑΡΑ.
Να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ακόμα πιο μεγάλο ΠΟΝΟ σε όλα αυτά τα “κρυφά” πορτοκαλοπράσινα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ που έχουν ασπρόμαυρο χρηματοδότη (Δεν έχει δει ο πλανήτης μεγαλύτερο ΚΟΡΟΙΔΟ) και τα γνωστά “αθλητικά” εκπορνευόμενα σκουπίδια που έχουν αφεντικό τον γκόμενο της Χειλουδάκη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην τρώει το παραμύθι των γνώστων εχθρών του, αλλά και των δήθεν “φίλων δημοσιογράφογλου”που νομίζουν οτι ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ στο ΣΚΟΤΟΣ στοχεύουν και επενδύουν στην ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!
Υ.Γ. 1 Βαζέλες, είστε οι μεγαλύτεροι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ του πλανήτη,τις μονές μέρες ο Αλαφούζος ειναι μπροστινός και στημένος, τις ζυγές πανηγυρίζετε που παίρνει αγώνες στα χαρτιά και έκανε “μεταγραφές” επειδή θέλει το πρωτάθλημα.
Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, μέχρι και κάγκελα βάψατε για την αγάπη του και δίνατε γλωσσόφιλα στο τριώροφο μαζί του!
Με όλους τα ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ!
Πάντα ξετσίπωτοι!
Πάντα γιουσουφάκια και κωλοτούμπες πάντα πρόθυμοι να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ για ένα ΔΩΡΙΣΜΕΝΟ κάλπικο πρωτάθλημα!
Υ.Γ.2 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Κυριακόπουλο!
- Τελειώνει από τη Λαμία ο Ραντόνια κι επιστρέφει στην ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Ο Λυκογιάννης στη λίστα της ΑΕΚ για αριστερό μπακ!
- ΑΕΚ: Προτάθηκε και… σκανάρεται (και) ο Λεονάρντο Λέλο
Ανακοινώνει Μουγκέ η Athens Kallithea
ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Λουτσέσκου για την ήττα από Βόλο – «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
Στη σωστή κατεύθυνση αναζήτησης η ΑΕΚ!
Κορυδαλλός: Μαθητές κινδυνεύουν με ηλεκτροπληξία – Τρέχουν νερά σε ηλεκτρονικούς πίνακες
ΑΕΚ: Ο ρόλος των Σιμάνσκι-Χατζισαφί και το ζευγάρωμα με τον Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας