
Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς σχολίασε όσα δημοσιεύτηκαν με ποστάρισμά του στο Instagram
Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο Αγρίνιο έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς μέσω των social media.
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε ότι οι φίλοι του Παναιτωλικού ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την ένταση, ενώ αναφέρθηκε και στην συγγνώμη του κ. Κωστούλα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:
«Και επειδή εγώ αγαπώ την Αιτωλοακαρνανία και έχω οικογένεια εδώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Έγραψε ένα σάιτ «ιππόμορος» ότι εμείς και καλά κάνουμε επίθεση στα δημοσιογραφικά!!! Ε κάπου ώπα με τα παραμύθια!
Ήμασταν τρία άτομα σε ένα μπουθ, δε μιλούσαμε παρά μόνο. Μπροστά μας ακριβώς έβριζαν, χτυπούσαν τζάμια, πέταγαν πράγματα. Μισή ώρα δε μιλούσαμε. Επεχείρησαν να μπούνε στο διπλανό μπουθ και αντιδράσαμε όπως έπρεπε και τους διώξαμε. Μετά από είκοσι λεπτά εμφανίστηκε και η… Αστυνομία με τον τρομερό σχεδιασμό!
Απόδειξη φυσικά το “συγγνώμη” του Προέδρου του Παναιτωλικού και του ιδιοκτήτη της ομάδας κύριου Κωστούλα!».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Μπεκάλι έβαλε στη θέση του τον Λουτσέσκου: «Ποια νίκη είναι ψεύτικη, ανόητε;»
- Ο Περέιρα φροντίζει για τους αριθμούς των συμπαικτών του, αλλά…
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- H Super 3 ξεμπροστιάζει τη «συμμαχία της ντροπής» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ελέω… Αγίου Βαλεντίνου! (VIDEO)
- Οι Μεξικανοί επιστρέφουν: «Συμφωνία Τσίβας-Πινέδα για 3+1 χρόνια, κοντά στο deal με την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού!»



ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Ατρόμητο με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)

3 πιθανές απαντήσεις, καμία σωστή: Το λάθος στο Chase στην ερώτηση με τον Σωτήρη Μουστάκα που κάνει ακόμα και η Wikipedia

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Ατρόμητο

Τρελάθηκε και ο Αντώνης Ηλιόπουλος με το χρυσό γκολ του Μάνταλου – «Ψύχωση!» (VIDEO)

Ο παίκτης που ξέρει πάντα να υπομένει πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ!