Πληρώνει ο … Ντι Νατάλε

Πληρώνει ο … Ντι Νατάλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

di nataleΗ Ουντινέζε μπορεί να σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία με νίκη σήμερα απέναντι στην Κατάνια. Πολλά γκολ βλέπουμε στο Νόρτζελαντ – Άαρχους, ενώ η Λανς αντιμετωπίζει μια Κλερμόν που θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες.

391. Λανς – Κλερμόν

Πολλά λεφτά έχουν πέσει φέτος στην Λανς, η οποία έχει μεγαλομέτοχο από το Αζερμπαϊτζάν, που θέλει να δει την ομάδα του στην μεγάλη κατηγορία. Μπορεί να αποκλείστηκε από το κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να έφερε ισοπαλία 3-3 με τη Νιμ, ωστόσο απόψε έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει πέντε over στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, ενώ με νίκη σήμερα μειώνουν την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Η Κλερμόν έχει φέρει 24 under στα 32 φετινά παιχνίδια της, αλλά έχει πολλές και σημαντικές απώλειες για το αποψινό ματς.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.70)

382. Ουντινέζε – Κατάνια

Αν δει κανείς το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών για την Ουντινέζε, θα καταλάβει τον λόγο που σήμερα πρέπει να κερδίσει την Κατάνια. Θυμίζουμε ότι έχει να αντιμετωπίσει στην συνέχεια τις Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Νάπολι. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν αποκλείεται να μην βρει βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι θέλουν σήμερα να σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.  Ο Ντι Νατάλε θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης για την γηπεδούχο που έχει φέρει τρία σερί εντός έδρας under. Η Κατάνια το έχει χάσει το τρένο της παραμονής στην κατηγορία. Έχει μόλις τέσσερις νίκες σε σύνολο 30 αγώνων. Ενώ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.65)

381. Νόρτζελαντ – Άαρχους

Φινάλε κάνει σήμερα η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρο νίκης. Μπορεί η Νόρτζελαντ να είναι το φαβορί , αλλά δεν μπορεί κανείς να ξεγράψει την Άαρχους η οποία παίζει και αυτή το τελευταίο της χαρτί για την έξοδο στην Ευρώπη. Πρόκειται για αναμέτρηση με φόντο τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί over, ενώ εκτός έδρας έχουν πετύχει δύο σερί νίκες.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.80)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X