Βήμα τίτλου η Μπενφίκα

Βήμα τίτλου η Μπενφίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LimaΝα αυξήσει την διαφορά απο την 2η θέση θέλει σήμερα η Μπενφίκα, η οποία αν καταφέρει να περάσει απο την έδρα της Μπράγκα θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

341. Λιλ – Γκινγκάμπ

Η Λιλ μπορεί να αποτελέσει την κερδισμένη της αγωνιστικής υπό την έννοια ότι μπορεί να πλησιάσει και άλλο στην 2η θέση της βαθμολογίας. Έχοντας μάλιστα το δεδομένο της ήττας της Μονακό  από την Εβιάν με 1-0. Μπορεί η διαφορά να είναι εννέα βαθμοί, ωστόσο με νίκη σήμερα μειώνεται στους έξι πόντους. Η συγκεκριμένα απόσταση δεν είναι μεγάλη, αρκεί η γηπεδούχος να μην χάνει τσάμπα βαθμούς. Σήμερα απέναντι στην Γκινγκάμπ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αν και χρειάζεται προσοχή, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της φιλοξενούμενης Γκινγκάμπ, 24 under σε 35 επίσημα ματς έχει φέρει η Λιλ

Πρόταση: 1 (under) www.stoiximan. 1.65

358.Μπράγκα – Μπενφίκα

Η διαφορά που έχει η Μπενφίκα από την 2η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι στους τέσσερις βαθμούς. Και σήμερα έχει την ευκαιρία να την φτάσει στους επτά. Απέναντι στην Μπράγκα φαίνεται να έχει μεγάλο προβάδισμα. Με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι σκέφτονται και το κύπελλο, μετά το 0-0 που έφεραν απέναντι στην Ρίο Άβε. Έχουν ρίξει εκεί το βάρος τους, αλλά δεν κατάφεραν στον πρώτο ημιτελικό να πάρουν προβάδισμα.  Στον πρώτο γύρο ηττήθηκαν με 1-0, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Η Μπενφίκα πετάει από νίκη σε νίκη. Εκτός έδρας έχει μόλις μια ήττα σε σύνολο 12 αγώνων, ενώ έχει σκοράρει 24 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι είναι επιθετική ομάδα, έχει φέρει εννέα under στα τελευταία 11 παιχνίδια της.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.70)

354. Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ

Μεγάλο ντέρμπι στο Βέλγιο έχουμε σήμερα με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σταντάρ τερμάτισε δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά μετά την νίκη της Μπριζ την Παρασκευή, βρέθηκε αμέσως στην 2η θέση. Έτσι σήμερα το ματς απέναντι στους πρωτευουσιάνους θεωρείται εξαιρετικά αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με δύο επιθετικούς έχοντας τους Μπατσουάγι και Εζεκίελ στην γραμμή κρούσης. Η Άντερλεχτ χρειάζεται την νίκη αφού βρίσκεται στο μείον έξι από την κορυφή. Και αν σήμερα ηττηθεί τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 1.66)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X