
Ο Σιμόνε Σότσα από την Ιταλία ορίστηκε να διευθύνει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Τον Σιμόνε Σότσα όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα γίνει την Τετάρτη στην OPAP Arena.
Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Λούκα Μοντίν και Πασκουάλε Καπάλντο, τέταρτος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο και βοηθός ο Βασίλης Φωτιάς. Σημειώνεται πως παρατηρητής στο συγκεκριμένο ματς θα είναι ο ίδιος ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.
Ο 37χρονος ρέφερι δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις 25/9/2023 ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική, ενώ στις 5/10/23 ήταν στο ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για το Conference League. Στις 24/10/24 ήταν στο Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1 για το Europa League.
Φέτος έχει διαιτητεύσει σε τρία ματς ομίλων του Europa League: Μαν. Γιουνάιτεντ-Τβέντε 1-1, Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1 και Μπεσίκτας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-3. Επίσης ήταν στο Σερβία-Ελβετία 2-0 για το Nations League, ενώ στην Serie A έχει «σφυρίξει» σε επτά ματς, ανάμεσα στα οποία τα Φιορεντίνα-Ρόμα 5-1 και Γιουβέντους-Τορίνο 2-0.
Στο ΟΦΗ-Παναχαϊκή (17:00) διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη στο VAR, ενώ στο Πανιώνιος-Asteras Aktor (19:00) θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Μπεκάλι έβαλε στη θέση του τον Λουτσέσκου: «Ποια νίκη είναι ψεύτικη, ανόητε;»
- Ο Περέιρα φροντίζει για τους αριθμούς των συμπαικτών του, αλλά…
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- H Super 3 ξεμπροστιάζει τη «συμμαχία της ντροπής» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ελέω… Αγίου Βαλεντίνου! (VIDEO)
- Οι Μεξικανοί επιστρέφουν: «Συμφωνία Τσίβας-Πινέδα για 3+1 χρόνια, κοντά στο deal με την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού!»



ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Ατρόμητο με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)

3 πιθανές απαντήσεις, καμία σωστή: Το λάθος στο Chase στην ερώτηση με τον Σωτήρη Μουστάκα που κάνει ακόμα και η Wikipedia

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Ατρόμητο

Τρελάθηκε και ο Αντώνης Ηλιόπουλος με το χρυσό γκολ του Μάνταλου – «Ψύχωση!» (VIDEO)

Ο παίκτης που ξέρει πάντα να υπομένει πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ!