Με αέρα νικητή η Φίτεσε

Το έχει ξανακάνει η Φίτεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lucas-piazon-640x360Το κίνητρο είναι με την Τουλούζ προκειμένου να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Βαλενσιέν θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, ενώ στο Άρνεμ η Φίτεσε μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών πόντων απέναντι στην Χέρενφεν.

274. Αζαξιό – Τουλούζ

Καταδικασμένη σε υποβιβασμό είναι η Αζαξιό η οποία ναι μεν κέρδισε την Βαλενσιέν με 3-2, ωστόσο δεν προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει συνέλθει αγωνιστικά.  Έχουν φέρει οκτώ goal-goal στα τελευταία εννέα ματς, ενώ δέχεται γκολ στα τελευταία 29 ματς που έχει αγωνιστεί.

Η Τουλούζ έχει φέρει επτά over στα τελευταία δέκα ματς, θα αγωνιστεί με δύο επιθετικούς. Μετρά εκτός έδρας επτά ματς χωρίς ήττες, ρεκόρ που κρατάει περισσότερα από 20 χρόνια.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.00)

275. Μονπελιέ – Βαλενσιέν

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ θα αγωνιστεί η Βαλενσιέν. Ο Γουαρίς που βάζει συνεχώς γκολ απουσιάζει αφού τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής. Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και είναι μια από τις χειρότερες ομάδες. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον για το παιχνίδι, αλλά η Μονπελιέ που είναι αήττητη μέσα στο 2014, είναι ικανή για να φτάσει στο τρίποντο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.80)

260. Φίτεσε – Χέρενφεν

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν υπέρ τους την παράδοση, αφού έχουν χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία εννέα ματς, ωστόσο δεν δείχνουν να πατάνε καλά στα πόδια τους. Έχουν σημειώσει δύο νίκες στα τελευταία έξι ματς. Ενώ στο προηγούμενο ματς προηγήθηκε της Ναϊμέγκεν με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε 2-2 και έχασε την ευκαιρία να κερδίσει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Η Φίτεσε έχει φέρει πέντε over στα τελευταία έξι ματς και θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την 2η θέση. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η  αλλά έχει το ρόστερ και την ποιότητα να τα καταφέρει.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.57)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X