Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για παράγοντες που απειλούν την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitrelos-adamidisΤα πράγματα δείχνουν πως εξελίσσονται θετικά: η εκχώρηση, η εκκαθάριση, κυρίως το γήπεδο. Αυτό που με ανησυχεί στην ΑΕΚ είναι μόνο ένα. Η διατήρηση φθαρμένων προσώπων σε θέσεις κλειδιά για τη συνέχεια της ομάδας. Μου φαίνεται αδιανόητο, πως ακόμα και σήμερα άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται πλέον στον «κιτρινόμαυρο» χάρτη, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν. Και το χειρότερο; Να κάνουν προσωπική πολιτική, συνεχίζοντας το ίδιο καταστροφικό έργο που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια.

Ας μιλήσουμε με ονόματα: Ανδρέας Δημητρέλος. Ο άνθρωπος που υπέγραψε την καταστροφή της ΑΕΚ. Ο παράγοντας που οδήγησε τον σύλλογο στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του. Συνεχίζει, είναι ακόμα εδώ. Σε ένα κομβικό θέμα, όπως είναι η εκκαθάριση. Γι’ αυτό κατά την άποψη μου και μια διαδικασία απλή που θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί, μπλέκει σε δαιδαλώδεις διαδικασίες. Και περιμένω με ενδιαφέρον να διαπιστώσω αν και πως θα το ξεμπλέξει. Από τα γνωστά του σημεία ενημέρωσης που επιλέγει σταθερά εδώ και χρόνια.

Ο Δημητρέλος αποτελεί μια τεράστια «πληγή» για την ΑΕΚ. Κυρίως επειδή αρκετός κόσμος, κρίνοντας από τη σπουδαία ιστορία του πατέρα του και εκτιμώντας το χαμηλό προφίλ του, στήριξε την προσπάθεια του. Δυστυχώς για τον σύλλογο, ο Δημητρέλος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Επί των ημερών του συνέβησαν ανοσιουργήματα στη διοίκηση της ΑΕΚ. Ευτελίστηκε ο σύλλογος, έγινε περίγελος, μεθόδευσε την αποπομπή του Μαύρου, οδήγησε την ομάδα στην καταστροφή με κωμικές αποφάσεις.

Για εμένα είναι ανησυχητικό πως παραμένει σε θέσεις κλειδιά της ΑΕΚ. Όπως τρόμαξα όταν αντίκρισα στην παρουσίαση του γηπέδου τον Αδαμίδη, όταν βλέπω τον Κασνακίδη και την παρέα του να παραμένουν γύρω από την ομάδα. Απαντες συνθέτουν την ομάδα που καταδίκασε τον σύλλογο. Που έφεραν την ΑΕΚ πολλά χρόνια πίσω, που απείλησαν ακόμα και την ύπαρξη της. Με μοναδικό στόχο την προάσπιση ιδιοτελών σκοπών. Οσα σφουγγάρια και αν μπουν, είναι πλέον ώρα να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και να μη βγουν ποτέ ξανά από εκεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X