ΑΕΚ: Παραδόθηκε και το δεύτερο γήπεδο στα Σπάτα για προπονήσεις – Βελτιωτικές εργασίες σε όλους τους χώρους

ΑΕΚ: Παραδόθηκε και το δεύτερο γήπεδο στα Σπάτα για προπονήσεις – Βελτιωτικές εργασίες σε όλους τους χώρους
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποφασίσει να βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητα του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του στα Σπάτα. Και αυτό διότι ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να ανεβάσει το επίπεδο των εγκαταστάσεων και των παροχών στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης.

Στο πλαίσιο αυτό αφού έχει ήδη παραδοθεί εδώ και καιρό το ένα γήπεδο (από τα τρία) στο οποίο έγιναν βελτιωτικές εργασίες, πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε και το δεύτερο στο οποίο έγιναν επίσης βελτιωτικά έργα, ενώ καλύτερη εικόνα έχει και το «Σεραφείδειο». Και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν προπονήσεις εκεί.

Παράλληλα, εργασίες γίνονται και στο εσωτερικό του κτιρίου του προπονητικού και ειδικότερα σε γραφεία, γυμναστήριο αλλά και στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τα οποία ανανεώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Και οι βελτιωτικές εργασίες που άρχισαν τους τελευταίους μήνες στα Σπάτα θα συνεχιστούν και σε άλλα κομμάτια.

Τάσος Καπετανάκος: «Όλα τα τελευταία νέα για την μεταγραφή αριστερού μπακ και τον Ελίασον» (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X