«Καθάρισε» ο Τάκης για το «κιτρινόμαυρο» μονότερμα (VIDEO)

«Καθάρισε» ο Τάκης για το «κιτρινόμαυρο» μονότερμα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karagiozopoulos-dintsikosΠόσες ευκαιρίες μπορεί να χάσει μια ομάδα ωσότου βρει τη λύση στο σκοράρισμα; Εάν αναφερόμαστε στην ΑΕΚ των μέσων της δεκαετίας του ’80, η απάντηση είναι πολλές. Χαρακτηριστικές είναι οι δεκάδες κλασικές ευκαιρίες που έγιναν και χάθηκαν μια μέρα σαν σήμερα του 1987. Η Ενωση υποδέχθηκε την Λάρισα στο ΟΑΚΑ και δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, μέχρι να λυτρώσει την κατάσταση ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος με την εντυπωσιακή ικανότητα που είχε από την άσπρη βούλα.

Ετσι και αλλιώς, ο Τάκαρος ήταν παίκτης με εντυπωσιακή ευστοχία από το σημείο του πέναλτι. Και όταν ο Δίντσικος γκρεμίστηκε μέσα στην περιοχή, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είναι εντυπωσιακό πάντως πως απόντος Μαύρου, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει δίχτυα με τίποτα. Δίντσικος, Πατίκας, αλλά και ο Γιάνγιανιν έφταναν μέχρι την…πηγή, αλλά νερό δεν έπιναν μέχρι να καθαρίσει ο Καραγκιοζόπουλος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”JJTprCj_VbQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X