Η εισαγγελία του Άμστερνταμ ζήτησε φυλάκιση 18 μηνών για τον ξυλοδαρμό Ισραηλινών οπαδών

Η εισαγγελία του Άμστερνταμ ζήτησε φυλάκιση 18 μηνών για τον ξυλοδαρμό Ισραηλινών οπαδών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εισαγγελία του Άμστερνταμ ζήτησε δύο χρόνια φυλάκιση, συμπεριλαμβανομένων έξι μηνών με αναστολή, για έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι ξυλοκόπησε Ισραηλινούς οπαδούς, μετά τον αγώνα του Άγιαξ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/11)  στο Άμστερνταμ.

Ο Σέφα Ο. είναι ο δεύτερος από τους πέντε υπόπτους, ηλικίας 19 έως 32 ετών, που εμφανίστηκε (11/12) ενώπιον τριμελούς επιτροπής δικαστών. Κατηγορείται συγκεκριμένα ότι κυνήγησε, έσπρωξε και χτύπησε αρκετούς Ισραηλινούς οπαδούς.

Δύο άλλοι ύποπτοι αναμένεται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο αύριο (12/12).

Σύμφωνα με τις αναφορές, το βράδυ της 7ης προς 8η Νοεμβρίου, οπαδοί της ομάδας της Μακάμπι Τελ Αβίβ κυνηγήθηκαν και ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους της ολλανδικής πρωτεύουσας. Πέντε άτομα νοσηλεύτηκαν για λίγο μετά από αυτές τις επιθέσεις, που χαρακτηρίστηκαν ως αντισημιτικές από την Ολλανδία και πολλές δυτικές χώρες.

Σε ένα από τα βίντεο, ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως ο Σέφα Ο. φαίνεται στη μέση μιας ομάδας χτυπάει άλλους ανθρώπους. Σε άλλα πλάνα, ο ίδιος άνδρας φαίνεται να κλωτσάει έναν άνδρα ήδη στο έδαφος σε ένα στενό δρόμο στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: ΑΕΚ: Κυριακόπουλος, ξεκαθάρισμα και ο Πινέδα (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X