Αρχοντικό πέρασμα από τον πύργο τον λευκό (VIDEO)

Ορθια μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι σε όλους (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriadis-manolas-alexandris-papaioannouΗ κυριαρχία της ΑΕΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη δεκαετία του ’90 ήταν απόλυτη. Η ομάδα που είχε αρχίσει να χτίζεται από την χρονιά ορόσημο του ΄89, ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίκτες στην πορεία και έφτασε σε απόλυτη ωρίμανση το καλοκαίρι του ΄91: Δημητριάδης, Σαμπανάντζοβιτς, Αλεξανδρής ήρθαν να αλλάξουν επίπεδο στην Ενωση. Και παιχνίδια όπως αυτό με τον Ηρακλή, μια μέρα σαν σήμερα του 1992, επιβεβαίωσαν την απόλυτη κυριαρχία των «κιτρινόμαυρων» του Μπάγεβιτς.

Το πέρασμα της ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη ήταν πραγματικά αρχοντικό. Η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Ηρακλή, που ήταν ακόμα ιδιαίτερα ισχυρός εκείνα τα χρόνια. Καθάρισε πολύ εύκολο το ματς και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με δύο γκολ του Αλεξανδρή στο πρώτο ημίχρονο και το κερασάκι στην τούρτα από τον Μπατίστα λίγο πριν το φινάλε, η ΑΕΚ έκανε μια μεγάλη νίκη που ήταν σημαντική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”tIxYqlCEv4U” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”yPc7Zu8HBQw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X